Economisch getroffen door corona? Werk mee aan onderzoek van GGD IJsselland!

Heb je slapeloze nachten door een dalende omzet? Zorgen over het mogelijk kwijtraken van je baan? Eindeloos gepieker omdat je geen nieuwe baan kunt vinden? Zowel de ziektedreiging als de landelijke maatregelen hebben grote gevolgen voor het dagelijks leven. Epidemioloog Rilana Wessel: “GGD IJsselland doet onderzoek naar het effect van de coronacrisis op de psychosociale gezondheid van de mensen die in economisch opzicht door de crisis worden getroffen. We roepen inwoners van de regio IJsselland, waarvoor dit geldt, op om deel te nemen aan dit onderzoek.”

Resultaten
Met dit onderzoek wil GGD IJsselland meer inzicht krijgen in deze gevolgen van de crisis. Aan de hand daarvan worden er adviezen gegeven aan gemeenten, instanties en professionals over wat er nodig is om de groep ‘economisch getroffenen’ tijdens en na afloop van de crisis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Woon je in de regio IJsselland en ben je economisch getroffen door de coronacrisis? Vul dan hier de vragenlijst in. Je kunt het onderzoek invullen t/m 31 maart 2021.

Heb je vragen over dit onderzoek? Mail dan naar onderzoek@ggdijsselland.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share