Driedelige intervisiereeks: Handel & Industrie

Wil je jouw internationale handel verder ontwikkelen? Of loop je tegen bepaalde internationale vragen of drempels aan? Exportclub Noord en Kennispoort Regio Zwolle brengen ondernemers die internationaal zakendoen met elkaar in contact in de driedelige intervisiereeks ‘Handel en industrie’. Bedrijven met een vestiging in Noord-Nederland of Regio Zwolle gaan samen aan de slag om hun internationale succes te vergroten. De werksessies vinden plaats op woensdag 28 april, 12 mei en 2 juni 2021. Meld je dan aan voor de 3-delige intervisiereeks Handel & industrie.

Wat kun je verwachten?
Internationaal ondernemen is leuk, maar blijft altijd een uitdaging. Er is geen handboek voor en geen land is hetzelfde. Het is belangrijk om informatie en kennis uit te wisselen en zo te leren van elkaar. In deze werksessies ga je samen met andere ondernemers aan de slag om de juiste handvaten te krijgen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de driedelige reeks:
● Welke internationale thema’s en vraagstukken zijn voor jou nu actueel? Waar loop je tegenaan bij internationaal zakendoen?
● In welk land liggen exportkansen voor jou? Hoe pak je dit aan?
● Welke kennis heb je zelf in huis? Of haal je via externen kennis binnen? Zo ja, bij wie?

What’s in it for me?
● Kom in contact met mensen van andere bedrijven die vergelijkbare vraagstukken hebben
● Deel en ontvang kennis en ervaringen
● Leer van deskundigen uit ons netwerk
● Breid jouw netwerk uit

Aanmelden
De werksessies vinden online plaats en deelname is kosteloos. Het aantal deelnemers per werksessie is beperkt tot tien personen. Wil je deelnemen? Meld je hier aan voor de intervisiereeks.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share