Circo Track 3-daagse voor mkb ondernemers in machinebouw en metaal

Om ondernemers voor te bereiden op de circulaire economie, organiseren Kennispoort Regio Zwolle, Provincie Overijssel, Koninklijke Metaalunie, Polymer Science Park en CIRCO de Circo Track voor ondernemers in machinebouw en metaal in de regio Zwolle. 

Machinebouw en Metaal

Bent u als ondernemer werkzaam voor bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, op het gebied van productie, onderhoud, exploitatie en handel van machines? Dan kunt u deze Circo Track volgen. Tijdens deze Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen. U wordt op weg geholpen in een design proces. Dit doen we met behulp van kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heeft u zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen. De track vindt plaats op 16 januari, 29 januari en 13 februari, bij het Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15, 8022 AW in Zwolle.

Meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

Kosten

Circo Track workshops kosten normaal €2.000,- maar met subsidie van de Provincie Overijssel kan men deze volgen voor €500,- per bedrijf.

Vragen?

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Rogier Eenkhoorn via rogier@kennispoortregiozwolle.nl.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share