Biohorma winnaar MVO-Award regio Zwolle

Biohorma, producent van A. Vogel-producten, is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB regio Zwolle op 12 januari verkozen tot winnaar van de MVO-award regio Zwolle 2017. De MVO Award beloont vooruitstrevende ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op de samenleving en het milieu en daarmee een voortrekkersrol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vervullen. Finalisten van de MVO Award waren Houtwerk Hattem uit Hattem, Scania Productions uit Zwolle en Biohorma uit Elburg. Juryvoorzitter Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie Overijssel, benadrukte de kracht van de drie genomineerden maar gaf aan dat Biohorma er bovenuit springt door de integrale invulling van zowel People, Planet als Profit. De manier waarop medewerkers worden betrokken bij het MVO verhaal is origineel en succesvol en uiteraard  inspireren de A. Vogeltuinen vele mensen buiten de organisatie met haar MVO verhaal.

Directeur Edwin Stoel van Biohorma nam de award met trots in ontvangst. ”We zijn trots op ons bedrijf en de medewerkers bij wie MVO in het DNA zit. Ook zijn we er trots op dat het groene hart van deze mooie regio in Elburg klopt. Het is prachtig dat deze prijs dat bevestigt”.

MVO Award Regio Zwolle 2017
De MVO Award Regio Zwolle is een tweejaarlijks terugkerende verkiezing op initiatief van stichting Duurzaam ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel.  Het evenement is bedoeld om bedrijven in de regio Zwolle die een voortrekkersrol nemen in maatschappelijk verantwoord ondernemen te belonen. De MVO Award Regio Zwolle had dit jaar een recordaantal van ruim 60 nominaties, waaronder een heel aantal gerenommeerde partijen. Alle genomineerden zijn beoordeeld op aandacht voor circulariteit in de bedrijfsvoering en wijze waarop medewerkers worden betrokken bij de MVO-ambities van het bedrijf. Scania, Houtwerk Hattem en Biohorma wisten de finale bereiken, waar Biohorma als winnaar werd gekozen.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.