Bekendmaking genomineerden Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2020

Door de uitdagende corona-periode gaat het anders dan anders, maar het is niet minder spannend: na een intensief overleg door de vakjury zijn de genomineerden voor de ondernemersprijs Regio Zwolle bepaald. Tijdens het (online) Regio Zwolle Congres op donderdag 10 december zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis.  

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen ruim 100 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens de pitch als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie ondernemers die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt de gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing.  

De genomineerden van de categorie ‘Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020’ zijn: Marijn Bulthuis (Distri Lab/Haarspullen), Boy Rolloos en Johan Fluit (Forest Living) en Ton Bos (WeCobot). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Chris Kruitbosch (Kruitbosch), Hans Paul Visscher (Wecovi) en Jellard Koers (Suplacon). Op vrijdag 20 november, tijdens de landelijke Dag van de Ondernemer houden zij een pitch voor de vakjury om te laten zien wie ze zijn én waar ze voor staan als ondernemer.

Begin december presenteren de genomineerden zich dan aan het publiek en gaat de stemmodule open. Hier later meer informatie over. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres).

Vakjury ondernemersprijs Regio Zwolle:
Marius Nijland (voorzitter), Gido Frühling, Johan van Marle, Lisa Heethaar, Edwin Peterman en Wycher Bakker.

Op de foto staan twee oud-winnaars: Johan van Marle en Wycher Bakker.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share