Bekendmaking genomineerden Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019

Vanmiddag tijdens de goed bezochte Kick-off van het Regio Zwolle Congres bij VCU (Visserij Coöperatie Urk) in Urk zijn de genomineerden in de categorie Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 door vakjuryvoorzitter Marius Nijland bekendgemaakt. Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 12 december in Theater De Spiegel zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis.  

 De regionale verkiezing

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen in totaal 123 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens het bedrijfsbezoek als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie ondernemers die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt de gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing. “Wat hebben wij waanzinnig veel ondernemend talent in deze regio. Het liefst zou je iedere succesvolle ondernemer een podium gunnen, maar ja, er kunnen er maar twee de beste zijn” aldus vakjuryvoorzitter Marius Nijland. 

Vakjury langs de genomineerden

De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2019 zijn: Pieter Romijn (Qesto Motors), Ludo Tissingh (AerSMASH xl) en Robbert-Jan van der Worp (2Solar software). In de categorie

‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Wycher Bakker (Eurom), Arend-Jan Horst (AKROH Industries BV) en Andre Jansen (Maan Group). Op donderdag 31 oktober gaat de vakjury met cameraploeg langs de drie ondernemers van de categorie Starter van het Jaar. De genomineerden houden een pitch op locatie en geven de vakjury een kijkje achter de schermen binnen hun bedrijf. Op vrijdag 1 november is het de beurt aan de drie finalisten van de categorie Ondernemer van het Jaar.

 Bekendmaking tijdens het Regio Zwolle Congres

Op de landelijke Dag van de Ondernemer, vrijdag 15 november, gaat de stemmodule open voor het publiek. Via de Regio Zwolle Connect app kan er tot en met 11 december gestemd worden. De vakjury stemmen (2/3) en de publiekstemmen (1/3) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel. De awards voor de verkiezing worden speciaal ontworpen door een projectteam van Cibap Vakschool. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropoolregio Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres). Het thema van het congres is dit jaar ‘Blijf in business. En gaat over hyperflexibel ondernemen in de platformeconomie.

 Kijk voor meer informatie op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of www.regiozwollecongres.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share