Bekendmaking genomineerden Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle 2017

Donderdag 14 december vindt in theater De Spiegel het Regio Zwolle Congres plaats. Het thema van dit jaar is ‘Arbeidsmarkt 2030’. In 2012 werd het congres voor het eerst georganiseerd en in de loop van de jaren is het uitgegroeid tot het best bezochte zakelijke congres van de regio Zwolle.

Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. Na een zorgvuldige selectie door de onafhankelijke vakjury zijn de genomineerden bekend. Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vakjury heeft aan de hand van de gestelde criteria uit het reglement de volgende drie genomineerden per categorie gekozen.

Drie genomineerden Starter van het Jaar Regio Zwolle 2017

Bedrijf Ondernemer: Plaats
Cloudgarden Tom Koenderman Zwolle
Fiberneering Jasper Bouwmeester Zwolle
Rysst Daniël van der Berg Zwolle

 

Drie genomineerden Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2017

Bedrijf Ondernemer Plaats
PlasmaMade Martin van der Sluis Staphorst
Zalsman Herman Verlind Zwolle/Kampen
4Kids Sebastiaan Dekkers Heino

 

De ondernemers worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems, Wiebbe Bonsink van HEBO Martiemservice, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, Edwin Peterman van HÆD en bestuurslid van MKB Regio Zwolle, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta en bestuurslid VNO-NCW Regio Zwolle. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle, MKB Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.