7 december: 2e vacaturecafé Regio Zwolle

Op donderdag 7 december, van 15.00 tot 17.00 uur, organiseert Stichting DeBroekriem de tweede editie van Vacaturecafé Regio Zwolle in het IJsseldelta Center. DeBroekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Na een geslaagde eerste editie in februari wordt nu een grotere editie georganiseerd; we verwachten daar ruim 300 werkzoekenden.

Uw vacature(s) tonen tijdens Vacaturecafé Regio Zwolle? Dat kan! De Broekriem zoekt werkgevers uit de regio Zwolle, mét vacatures in de regio. U krijgt tijdens Vacaturecafé het podium en kunt uw vacature(s) bij de aanwezige belangstellenden onder de aandacht brengen. Heeft u geen concrete vacatures? Ook dan bent u van harte welkom om uw organisatie te presenteren en carrièremogelijkheden in uw sector met werkzoekenden te bespreken.

Om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn er geen kosten aan verbonden. Bezoekers dienen wel hun cv als ‘toegangsbewijs’ in te leveren; via de NAW-gegevens kan De Broekriem eventuele matches direct bij u neerleggen. Tijdens het Vacaturecafé Regio Zwolle kunnen bezoekers aan verschillende sollicitatieworkshops deelnemen.

De match
Aan de hand van gesprek en cv kan een deelnemer voor een sollicitatiegesprek bij een werkgever worden uitgenodigd. Dit traject verloopt niet meer via De Broekriem. Zij willen wel monitoren welke resultaten en vervolgafspraken er dankzij het café tot stand zijn gekomen.

Aanmelden
U kunt zich per mail aanmelden bij Lisa Heethaar via lisa@mkbregiozwolle.nl; doet u dat s.v.p. vóór 15 november 2017. Het aantal plekken is beperkt, dus meld u snel aan! Graag ontvangen wij dan de volgende gegevens:

▪ NAW-gegevens bedrijf
▪ Contactpersoon en functie contactpersoon
▪ E-mailadres
▪ Telefoonnummer
▪ Aantal te presenteren vacatures
▪ Per vacature: functie, korte functieomschrijving, kwalificaties/vaardigheden, opleidingsniveau

We kijken uit naar een mooie opkomst en goede matches tijdens de tweede editie van Vacaturecafé Regio Zwolle 2017.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet, mede namens Stichting DeBroekriem,

Bestuur en coördinatie MKB Regio Zwolle,

Richard Temmink, Edwin Peterman, Jelle Weever, Gerdi de Vries, Luc Lenferink, Alex Klein en Lisa Heethaar

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.