Bijeenkomst Dag van de Ondernemer Regio Zwolle

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Wat doet MKB Nederland Regio Zwolle op 15 november?

ZON’ Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle, Rabobank IJsseldelta en MKB Nederland Regio Zwolle organiseren op vrijdag 15 november vanaf 14.30 uur bij Boulevard gebouw groen van het Deltion College een bijeenkomst waar ontmoeten en verbinden van ondernemers, kennisinstellingen en overheid centraal staat.

Er wordt onder andere een update gegeven van Upgrade Jezelf, ondernemer Willem Rietberg geeft zijn visie op ondernemerschap in de Regio Zwolle anno nu, de lancering van ZON’ Regio Zwolle magazine vindt plaats en het startschot voor de stemmodule voor verkiezing voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 wordt gegeven. Van 15 november t/m 11 december kan er via de app Regio Zwolle Connect gestemd worden!

We sluiten af met de gezelligste vrijdagmiddagborrel van de Regio Zwolle. Kortom: een bomvol en inspirerend programma!

Meer informatie en aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gezelligste-vrijdagmiddagborrel-met-lancering-zon-regio-zwolle-magazine-79241095249

 

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share