18 november: De dag van de ondernemer

Vandaag vieren we voor het eerst in Nederland de Dag van de Ondernemer. Jouw dag!

We bedanken jou en alle andere ondernemers voor je lef en doorzettingsvermogen. Omdat je het verdient.

MKB-Nederland roept voortaan elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’. De start van een traditie om ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers zoals jij respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop jullie worden bedankt voor jullie durf en daadkracht.

Niet alleen bij ons, ook in België wordt de Dag van de Ondernemer gevierd. Onze zusterorganisatie Unizo is de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.

Samen maken we deze dag groot
De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland zet vandaag samen met haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen jou, de ondernemer, in het zonnetje!

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.